Rüya Tabirleri / balık rüyaları / Rüyada havuz içinde balık görmek

Rüyada havuz içinde balık görmek

Rüyada havuz içinde balık görmek işlerinin günden güne açılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuz içinde balık gördüyseniz

  • Güvenliği ön plana almalısınız.
  • Bir yer değişikliği ya da farklı kişilerle bir araya gelmeniz yeteneklerinizi veya bilginizi test etmenizi, yeni fırsatlarla karşılaşmanızı ya da imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüya alimlerine göre rüyada havuzun içinde balıklarla yüzmek dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, şöhretli biri olunacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada büyük havuz içinde balık görülmesi eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuz içinde balık tutmak tamamen içine kapanacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments