Rüya Tabirleri / anne rüyaları / Rüyada annenin kakasını görmek

Rüyada annenin kakasını görmek

Rüyada annenin kakasını görmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, şansın yüzüne güleceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet eder.

Rüyada annenin kakasını gördüyseniz

  • Tartışmalardan uzak durun.
  • İlgi alanınız ortak kaynak veya normal gelişimde devam eden konularda ortak para kullanımı konularına kayıyor.

Rüyada anneyi kaka yaparken görüldüğünde zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamettir.

Rüya yorumcularına göre rüyada annesinin kakasını temizlemek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada annemin kaka yapması rüyayı gören için aile hayatının kötüye gideceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments