Rüya Tabirleri / eksik rüyaları / Rüyada eksik parmak görmek

Rüyada eksik parmak görmek

Rüyada eksik parmak görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eksik parmak gördüyseniz

  • Aslında bunu zaten tahmin edebiliyordunuz.
  • Evde yapacağınız değişiklikler veya arkadaşlarınızla katılacağınız sosyal aktiviteler özel bir kişiyle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada eksik parmaklı el görüldüyse eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, kazancın günden güne düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eksik parmaklı ayak görüldüyse onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, zamandan da kar edeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments