Rüya Tabirleri / beden rüyaları / Rüyada büyük beden etek görmek

Rüyada büyük beden etek görmek

Rüyada büyük beden etek görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada büyük beden etek gördüyseniz

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.
  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Rüya yorumlarına göre rüyada büyük beden etek giymek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments