Rüya Tabirleri / burun rüyaları / Rüyada burunda uçuk görmek

Rüyada burunda uçuk görmek

Rüyada burunda uçuk görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kötü haberler alınacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada burunda uçuk gördüyseniz

  • Sadece para harcama konusunda değil her konuda savurgan olabilirsiniz.
  • Sizin için imkansız olan durumlarla yüzleşmeniz gerekebilir.

Rüyada burunda uçuk çıkması bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments