Rüyada üç harfli görüp korkmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, önemli kişi haline geleceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet ettiği söylenir.
Rüyada üç harfli görmek konuşmak rüya sahibi için zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sözler sarf edeceğine delalettir.
Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada üç harfli gördüğünü hissetmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet eder.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Rüyamda 3 harfli gördüm.alaturka wc de yüzünü gördüm çok korkmuş o yaptı ben ondan korkuyorum dedi o kadın dan korkuyorum o yaptı dedi isimini verdi korkudan gitti…bende wc de bismillah çekerek korkuyordum wc de bismillah çekilmez diyerek korkarak uyandım…….isim vermesi uyarması ne demek