Rüyada eşinin kötülük yaptığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine işarettir.
Rüyada eşinin kötü davrandığını görülmesi sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Alîm) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Alîm) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.
Ruyamda eşimle surekli aramızda daglar var sureklı gizli kapaklı işker ceviriyor hıc sasırtmıyor benı ruyamda her ruyada aynı ben bunda bışiler saklandıgını dusunmeye basladaım yanı gizli soylenmeyen bişiler hıc elele kolkola degılız hep bı tuzak la karsılasıom esımden. Yana aldatmaca kandırmaca yalanlar yardımcı olurmusunız sureklı bu tarz şaşmaz ruyalar nedendır gaybı allah bılır gercı ama sızede bır sormak ıstedım allahın soze talim ettıgı nedır