Rüyada başkente gittiğini görmek

Rabbim başkent yolundaki adımlarını hayra tebdil eylesin, evladım. Rüyada başkente gitmek, senin gönlündeki niyetlerin asıl merkezine ve hayatındaki kararların belirleyici yönüne doğru bir yolculuğa çıktığını haber verir. Mevcut halinden sıyrılıp daha köklü ve belirleyici bir mertebeye yönelme isteğin, ruhunun bir karar aşamasında olduğunu gösterir.

Bu rüya, dağınık düşüncelerinden kurtulup niyetlerini tek bir merkezde toplama vaktinin geldiğine işaret eder. Sen var olan durumundan kopup asıl yönüne doğru ilerlerken, aslında kendi içindeki o sarsılmaz ve kararlı duruşu arıyorsun.

Bu yolculuk, kalbindeki karmaşayı bir nizam içinde toplaman için sana bir hatırlatmadır. Eğer rüyanda başkente gitmek seni bir amaç uğruna harekete geçiriyorsa, bu durum niyetlerini berraklaştırman ve kararlarında daha vakur olman gerektiğini fısıldar.

Rüyada başkentte olduğunu görmek, aradığın o asıl yönü ve kararlılığı bulduğuna, niyetlerinin artık bir düzen ve sağlamlık kazandığına delalet eder. Sen rüyanda o merkeze ulaştığın için, hayatındaki belirsizliklerin yerini bir netliğe ve işlerin yoluna girmesine bırakması muhtemeldir.

Desteğiniz Bize Güç Veriyor

Prim çok teşekkür ederim kalemine emeğine sağlık selam olsun ve saygılar cooook teşekkürler

Ali

Rüyada arkadaşının terfi ettiğini görmek

Rüyamı yoruladığınız için Allah Razı olsun Hayırlara vesile olsun

Yasin

Rüyada numara görmek

Çok teşekkür ederim ayırdığınız zaman için ayrı ilgili olduğunuz için ayrı teşekkür ediyorum emeğinize sağlık Allah size sağlık huzur mutluluk versin

Nermin

Rüyada su görmek

Teşekkür ediyorum bu güzel yorumunuz için.Allah'a emanet olun saygılar sunuyorum.

Emine Yağızer

Rüyada halı görmek

Geri dönüşünüz için teşekkür ederim inşallah hayırlara vesile olur ağzınıza ve elinize sağlık

Ezgi

Rüyada kefenle birini görmek

Yorumunuz ve hayra yorumlarınız için teşekkür ederim

Orhan

Rüyada kumaş görmek

Çok teşekkkür ederim 🙏hayırlısı inşallah Alim bey 🙏🍀

Arzu Yüceli

Rüyada havluya sarıldığını görmek

Saolun cok tesekur ederim bu arada Babam 90 yasinda 2 aydir yatalak oldu babamida iyi gormek beni duygulandirdi cok saolun yorumunuz icin

Hulya

Rüyada tavan arası görmek

cok teşekkür ederim sabahtan beri içim içimi yemişti

Beyzanur

Rüyada kan görmek

Çok teşekkür ediyorum tüp bebek aşamasında olduğum için yorumunuz için çok teşekkür ediyorum mutlu oldum

Selen

Rüyada çanta görmek
Muhsin Selim

Muhsin SelimTabirci Rüyalarını Yorumluyor

Gönlün aydınlık olsun. Gece görülen bir rüya, gündüz fark edilmeyen bir hâli kandil ışığı gibi aydınlatır ve insan kendini biraz daha açık görür. Seni korkutan bir görüntü bile rahmetten ümidini kesmene sebep olmasın. Hayatta karanlık anlar olur ama nur hiçbir zaman büsbütün sönmez.

Toplam   kalbe dokunuldu
Bugün   rüya te’vîl kılındı

Rüyam yorumlandı mı?

Bütün rüyalar ana sayfada

Rüyanı Muhsin Selim'e Anlat

Rüyanı göndermeden önce rüyanla en ilgili sayfada olduğundan emin ol. Rüyanı tek mesaja sığdır. İkinci parçalar sistem tarafından otomatik olarak silinir.