Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada yeni evinin olduğunu görmek

Rüyada yeni evinin olduğunu görmek

Rüyada yeni evinin olduğunu görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına işarettir.

Rüyada yeni evinin olduğunu gördüyseniz

  • Aşırı tepkilerden, hafife almaktan veya aşırı harcamalardan uzak durmanız gerekiyor.
  • Sizi duygusal anlamda zorlayan veya ani tepkiler vermenize neden olan kişiler evinizde veya iş hayatınızda ilişkilerinize zarar verebilirler.

Rüyada dubleks evde olduğunu görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada güzel evde olduğunu görüldüyse yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada büyük evi olduğunu görmek kendisini ona adayacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada iki evi olduğunu görülmesi rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, maddi olarak güç kazanacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada başka evde olduğunu görüldüyse elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada eski evin olduğunu görüldüyse rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, huzur ve kazanç getireceğine, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına yorumlanır.

Rüyada ahşap evde olduğunu görüldüyse çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına yorumlanmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments