Rüya Tabirleri / kapı rüyaları / Rüyada tuvalet kapısını açık görmek

Rüyada tuvalet kapısını açık görmek

Rüyada tuvalet kapısını açık görmek zorlukların baş göstereceğine, kazancının yerine gelmesine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Rüyada tuvalet kapısını açık gördüyseniz

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.
  • Kıskançlık nedeniyle kayıplar yaşanabilir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada tuvalet kapısının açık olması içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments