Rüya Tabirleri / kağıt rüyaları / Rüyada ölüye beyaz kağıt vermek

Rüyada ölüye beyaz kağıt vermek

Rüyada ölüye beyaz kağıt vermek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, çok daha büyük adımların atılacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, iş yeri sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye beyaz kağıt vermek gördüyseniz

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.
  • Sağlığınıza dikkat edin.

Rüyada ölüden beyaz kağıt alındıysa çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments