Rüya Tabirleri / ev rüyaları / Rüyada oğlunun evini görmek

Rüyada oğlunun evini görmek

Rüyada oğlunun evini görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, para pul sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun evini gördüyseniz

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.
  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Rüyada oğlunun evinin yandığını görüldüğünde ağız tadından olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada oğlunun evine gitmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, hayırlı kapıların açılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada oğlunun evini temizlemek hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada oğlunun evden taşınmak çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet eder.

Rüyada oğlunun ev aldığını görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, sorunların bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker oğlunun eve geldiğini görüldüğünde deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, haneye dertlerin gireceğine , gülen yüzünün de solacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada oğlumun eve geldiğini görüldüğünde üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, kazançlı bir işe girileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada oğlunun evden kaçması aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada oğlunun ev yaptığını görmek tatsız haberlerin alınacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına alamet etmektedir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada oğlunun eve gelmesi para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Rüyada oğluma ev alınması başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, hayatının daha kolay olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, bir süre bu duruma çare bulamayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerine göre rüyada oğlunu evden kovmak sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Rabia

Rüyada oğlumun evini yeni alınmış yatak odaları oturma odası mobilyalarıyla eve sığmacak kadar çok ama sığmış bu ne anlama geliyor