Rüya Tabirleri / fare rüyaları / Rüyada ısıran fare görmek

Rüyada ısıran fare görmek

Rüyada ısıran fare görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada ısıran fare gördüyseniz

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.
  • Duygularınız veya duygusal davranmanız belli hedeflere ulaşmanızı veya bazı isteklerinizin yerine gelmesini engelleyebilir.

Rüyada ısıran fareyi öldürmek rüya sahibi kişi için özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments