Rüya Tabirleri / ışık rüyaları / Rüyada ışıkları açık görmek

Rüyada ışıkları açık görmek

Rüyada ışıkları açık görmek çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine inanılmaktadır.

Rüyada ışıkları açık gördüyseniz

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.
  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada evin ışıklarını açık görüldüğünde çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kötü sözler duyacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ışık açık uyumak rüya sahibi kişi için kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ışığı açık bırakmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments