Rüya Tabirleri / göz rüyaları / Rüyada göz yarası görmek

Rüyada göz yarası görmek

Rüyada göz yarası görmek büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına işaret eder.

Rüyada göz yarası gördüyseniz

  • Gözönünde bulundurmanızda fayda var.
  • Son aylarda bazı konulara bakış açınız değişmiş olabilir.

Rüyada gözünde yara çıktığını görüldüyse zaman içinde daha güzel günler göreceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada gözün yara olması pek çok kişiye yanında iş vereceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada gözün yara olduğunu görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüyada sol gözün yara olması özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yüzü gözü yara görüldüyse hayırlı zamanlar geçireceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gülçin

Rüyamda sol gözümün tam yanında yara çıkmış (sivilce yarasıydı sanırım) ben yaraya bakıyordumki yaranın devamı gözümün içindede çıkmış olduğunu gördüm

Gülçin

Yorumunuz için çok teşekkür ederim hayırlı günler