Rüya Tabirleri / dalga rüyaları / Rüyada eşinin dalga geçtiğini görmek

Rüyada eşinin dalga geçtiğini görmek

Rüyada eşinin dalga geçtiğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada eşinin dalga geçtiğini gördüyseniz

  • Para açısından şanslısınız.
  • Planlarınızdaki değişiklikler sizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada eşini dalgalı denizde görüldüyse deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, hayırlı kapılar açılacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments