Rüya Tabirleri / ekmek rüyaları / Rüyada ekmek içinde kurt görmek

Rüyada ekmek içinde kurt görmek

Rüyada ekmek içinde kurt görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, isabetli adımlar atılacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada ekmek içinde kurt gördüyseniz

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.
  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ekmeğin içinden kurt çıkması para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments