Rüya Tabirleri / ağaç rüyaları / Rüyada çam ağacı dalı görmek

Rüyada çam ağacı dalı görmek

Rüyada çam ağacı dalı görmek çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çam ağacı dalı gördüyseniz

  • Memnuniyetsizlik gözlenebilir.
  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada çam ağacının dalının kırılması uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sözler sarf edeceğine işaret etmektedir.

Rüya tabir edenlere göre rüyada çam ağacı dalı kesmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çam ağacından dal koparmak rüyayı gören için karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendi işinin patronu olunacağına alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments