Rüya Tabirleri / banyo rüyaları / Rüyada beyaz banyo kapısı görmek

Rüyada beyaz banyo kapısı görmek

Rüyada beyaz banyo kapısı görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına inanılır.

Rüyada beyaz banyo kapısı gördüyseniz

  • Satmak veya kiralamak istediğiniz evle ilgili beklentileriniz fazlasıyla karşılanabilir ya da aile içi bazı sorunlarınız varsa çözüme kavuşabilir.
  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada banyo kapısını açmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüya yorumcularına göre rüyada banyo kapısının kırılması görgülü ve kültürlü olacağına, eksiği kendinde bulacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, kişinin şansının artacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Rüyada banyo kapısı kilitlemek rüya sahibi kişi için ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments