Rüya Tabirleri / ağız rüyaları / Rüyada bebeğin ağzına yılan girmesi

Rüyada bebeğin ağzına yılan girmesi

Rüyada bebeğin ağzına yılan girmesi sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına inanılmaktadır.

Rüyada bebeğin ağzına yılan girmesi gördüyseniz

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.
  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüya tabircilerine göre rüyada bebeğin ağzından yılan çıkması ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments