Rüya Tabirleri / bayrak rüyaları / Rüyada bayrağın yarıya indiğini görmek

Rüyada bayrağın yarıya indiğini görmek

Rüyada bayrağın yarıya indiğini görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada bayrağın yarıya indiğini gördüyseniz

  • Karşı cinsten gelen davetkar tavırlar olabilir.
  • İlgi alanınıza giren sektörlerdeki kişilere danışabilir veya bilişim piyasasındaki işlere göz atabilirsiniz.

Rüyada bayrağı yarıya indirmek bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments