Rüya Tabirleri / kurs rüyaları / Rüyada yüzme kursuna yazılmak

Rüyada yüzme kursuna yazılmak

Rüyada yüzme kursuna yazılmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, onları rahat ettireceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Rüyada yüzme kursuna yazılmak gördüyseniz

  • Olan biten gelişmeler bazı konularda yaptığınız yanlışları görmenizi veya olması gerektiğinin üzerinde beklenti içerisine girmenin sonuçlarını görmenizi sağlayabilir.
  • Gerilimin yaratacağı ortamlar sağlığınızı da olumsuz yönde etkileyebilir.

Rüyada yüzme kursuna gitmek rüya sahibi için rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, dertlerine derman bulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments