Rüya Tabirleri / taş rüyaları / Rüyada yeşil yakut taşlı yüzük görmek

Rüyada yeşil yakut taşlı yüzük görmek

Rüyada yeşil yakut taşlı yüzük görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, sevilen bir kişi olunacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yeşil yakut taşlı yüzük gördüyseniz

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.
  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada yakut taşlı yüzük takmak sıkıntılı günler geçireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, hastaysa şifa bulacağına delalettir.

Rüya tabirlerine göre rüyada kırmızı yakut taşlı yüzük takmak maddi konularda zayıf düşeceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, hayatının düzene gireceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments