Rüya Tabirleri / bardak rüyaları / Rüyada yeşil cam bardak görmek

Rüyada yeşil cam bardak görmek

Rüyada yeşil cam bardak görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, kalabalık günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil cam bardak gördüyseniz

  • Belli bir konuyu sizin ele alış biçiminizle diğer tarafın ele alış biçimi arasında fark olabilir.
  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Rüyada yeşil cam bardak kırmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments