Rüya Tabirleri / kadın rüyaları / Rüyada yaşlı kadına misafir olmak

Rüyada yaşlı kadına misafir olmak

Rüyada yaşlı kadına misafir olmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadına misafir olmak gördüyseniz

  • Biraz yavaşlamanızda fayda var.
  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yaşlı kadın misafir gelmesi rüya sahibi için maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine alamettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments