Rüya Tabirleri / ekmek rüyaları / Rüyada un görmek ekmek yapmak

Rüyada un görmek ekmek yapmak

Rüyada un görmek ekmek yapmak ticaret ehli kimse olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada un ekmek yapmak gördüyseniz

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.
  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Rüyada köpek görmek ekmek vermek rüya sahibi için kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada fırın görmek ekmek almak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bereketin ve verimin olacağına, birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada hamur görmek ekmek yapıldıysa haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada tandır görmek ekmek pişirmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments