Rüya Tabirleri / tütün rüyaları / Rüyada tütün yaprağı görmek

Rüyada tütün yaprağı görmek

Rüyada tütün yaprağı görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada tütün yaprağı gördüyseniz

  • Bir düşmanınızın arkanızdan çevirdiği dolapları tam zamanında öğrenerek gereken tedbirleri alabilirsiniz.
  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada kurutulmuş tütün yaprağı görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, sorunlar altında ezileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tütün yaprağı görüldüğünde genç kimselere eğitim vereceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, çok hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments