Rüya Tabirleri / is rüyaları / Rüyada telefonda iş konuşmak

Rüyada telefonda iş konuşmak

Rüyada telefonda iş konuşmak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada telefonda iş konuşmak gördüyseniz

  • Belli işlerde ya da projelerde ilerlemek adına bazı konuları erteleyebilir veya görmezden gelmeyi seçebilirsiniz.
  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Rüyada telefonla iş teklifi alınması meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada telefonla iş görüşmesi yapmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, tüm isteklerine kavuşacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla işe çağrılmak rüyayı gören kişi için maddi olanaklarının artacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments