Rüya Tabirleri / diş rüyaları / Rüyada tek diş dökülmesi görmek

Rüyada tek diş dökülmesi görmek

Rüyada tek diş dökülmesi görmek her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek diş dökülmesi gördüyseniz

  • Kazançlarınızı arttırmanızı sağlayacak seyahatler veya ziyaretler söz konusu olabilir.
  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada takma dişlerin döküldüğünü görüldüğünde uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük dişin döküldüğünü görüldüyse aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, bir beladan kurtulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada dişleri dökülmüş tarak görülmesi çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, düşmanından uzak olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada kaplama dişlerin döküldüğünü görülmesi başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorumlanır.

Rüyada iki dişinin döküldüğünü görmek psikolojik olarak toparlanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılmaktadır.

Rüyada başkasının diş dökülmesini görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada bazı dişlerinin döküldüğünü görüldüğünde ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bütün dişlerin dökülmesi görüldüyse üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments