Rüya Tabirleri / altın rüyaları / Rüyada taşın içinde altın görmek

Rüyada taşın içinde altın görmek

Rüyada taşın içinde altın görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine işaret ettiği söylenir.

Rüyada taşın içinde altın gördüyseniz

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.
  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Rüyada taş içinde altın bulmak rüya sahibi kişi için aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada taşın içinden altın çıkması kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hasret

Rüyamda taşı kırdım içinden altınlar çıktı elimi altinlarin icinde gezdirdim bı de baktım o altınları koruyan iki aslan gördüm kaçtım sonra