Rüya Tabirleri / baba rüyaları / Rüyada babanın kızını silahla vurması

Rüyada babanın kızını silahla vurması

Rüyada babanın kızını silahla vurması hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın kızını silahla vurması gördüyseniz

  • Şu an üzerinde durdukları ya da altını çizmeye çalıştıkları konuların şifresini çözmekte zorlanıyorsanız, çözüm tamamlandığında başladığınızdan daha karmaşık bir noktada olabilirsiniz.
  • Düşüncelerinizi, hareketleriniz veya geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle tartışırsanız, daha iyi bir geleceğin yol haritasını çıkartabilirsiniz.

Rüyada babanın kızına silah çekmesi verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, haneye nifak gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments