Rüya Tabirleri / sümük rüyaları / Rüyada sümük görmek

Rüyada sümük görmek

Rüyada sümük görmek mutluluğunun da artacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, aylık gelirinin artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, lüks içinde olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümük gördüyseniz

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.
  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Rüya yorumlayanlara göre rüyada sümük ağlamak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalet ettiği söylenir.

Rüyada sümüğünü eline alındıysa kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada başkasının burnundan sümük çıkardığını görülmesi kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, kendisi ile gururlanacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya tabirlerine göre rüyada sümük yıkamak hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, heveslerinin de azalacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada bir sürü sümük görülmesi işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havluda sümük görüldüğünde iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulur.

Rüyada gözden sümük gelmesi rüyayı gören kişi için gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada elbisede sümük görülmesi ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada sümük çıkması şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüyada çok fazla sümük görmek hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalet ettiğine inanılır.

Rüya tabirlerine göre rüyada sümük uzaması aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, sorunların üstüste geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Rüyada sümük toplamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada sümük gelmesi fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sümükten iğrenmek galibiyetlerinin de çoğalacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine yorumlanmaktadır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada ağzından sümük gelmesi yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hem hayatının kurtulacağına işaret eder.

Rüyada insan sümüğü görülmesi refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, evlerine dünürcü geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kolunda sümük görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının burnundan sümük aktığını görülmesi ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Rüyada saçında sümük görülmesi maddi anlamda güçleneceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada sümük yemek rüya sahibi için böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet ettiğine inanılır.

Rüyada birinin sümük yediğini görüldüyse olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet ettiği söylenir.

Rüya yorumlarına göre rüyada burundan çok sümük akması sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada sümükle oynamak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalet eder.

Rüyada sümük bulaşması rüyayı gören kişi için makbul olmayan işler yapacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan sümük ve kan gelmesi deyim yerindeyse elinin döneceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada sümük kusmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamettir.

Rüyada bir avuç sümük görüldüyse çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına yorumlanır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada sümük silmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi sümük görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına alamet eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada burnundan fazla sümük çıkarmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sümük akması görüldüğünde canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılmaktadır.

Rüyada yapışkan sümük görülmesi hayali kurulan eve ulaşmaya, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, herkesin önünde olacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada kulaktan sümük çıkması ana baba duası alınacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, insanlarla karşı karşıya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burun karıştırıp sümük çıkarmak rüyayı gören için zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada sümük boku görüldüyse geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada burundan çok sümük çıkarmak işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına inanılmaktadır.

Rüyada yatakta sümük görüldüyse bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına yorumlanmaktadır.

Rüyada banyoda sümük görülmesi uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüya tabir edenlere göre rüyada sümük çekmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada sümük ellemek rüyayı gören kişi için rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, dişe diş savaşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı sümük görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada uzayan sümük görüldüyse evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada başkasının sümüğünü yemek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kötü gününden de geri duracağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, moral ve sermaye kaybedeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına yorumlanır.

Rüyada sümük çıkardığını görüldüğünde hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet ettiği söylenir.

Rüya tabircilerine göre rüyada çok sümük çıkarmak herkesin desteğinin alınacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet ettiğine inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada sümük akması hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, mutluluğunun daim olacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüya tabirlerine göre rüyada saça sümük bulaşması telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada sümük temizlemek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada avuç dolusu sümük görülmesi sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments