Rüya Tabirleri / ayva rüyaları / Rüyada ayva suyu görmek

Rüyada ayva suyu görmek

Rüyada ayva suyu görmek kazançlı adımlar atılacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına inanılır.

Rüyada ayva suyu gördüyseniz

  • Evdeki veya özel yaşamınızdaki sorunlar iş hayatınızda verimi düşürebilir.
  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüya tabircilerine göre rüyada ayva suyu içmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments