Rüya Tabirleri / saç rüyaları / Rüyada sevdiğinin saçlarını görmek

Rüyada sevdiğinin saçlarını görmek

Rüyada sevdiğinin saçlarını görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını gördüyseniz

  • Gerekli tüm istihbaratı toplayıp, planlarınıza zararı olmayacak çözümler üretmeniz gerekebilir.
  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Rüyada sevdiğinin saç vermesi fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, zararın gittikçe daha da artacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, maddi durumun düzeltileceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin saçlarını kestirmesi rüyayı gören için sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza tabir olunur.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sevdiğinin saçlarının dökülmesi daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, başarılarının tadına varacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin saçlarını okşamak rüya sahibi kişi için maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorumlanır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments