Rüya Tabirleri / kişi rüyaları / Rüyada sevdiğin kişinin yastığını koklamak

Rüyada sevdiğin kişinin yastığını koklamak

Rüyada sevdiğin kişinin yastığını koklamak ekonomik olarak kalkınacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yastığını koklamak gördüyseniz

  • Bazı konularda sizi zorlayan ya da iknaya çalışan kişiler olabilir.
  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ölen kişinin yastık istemesi hayatın belli bir düzene oturacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments