Rüya Tabirleri / çiçek rüyaları / Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, borç batağına düşeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek gördüyseniz

  • Geçmiş deneyimlerden ders çıkartmanız gerekiyor.
  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada saksıya yeşil çiçek dikmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil çiçek alındıysa rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerinden de geri kalacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments