Rüya Tabirleri / namaz rüyaları / Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına inanılmaktadır.

Rüyada sabah namazının sünnetini kıldığını gördüyseniz

  • Yavaş ilerlemelisiniz.
  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada sabah namazı sünnetini kılmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine inanılmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments