Rüya Tabirleri / kan rüyaları / Rüyada renkli kan görmek

Rüyada renkli kan görmek

Rüyada renkli kan görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada renkli kan gördüyseniz

  • Aile bireyleriyle ortak bir toplantıya katılabilirsiniz.
  • Yeteneklerinizi göstermeniz veya harekete geçmeniz durumunda olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Rüyada kahve rengi kan görüldüğünde şartlarının da zenginleşeceğine, iş değişikliğine gidileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk kan görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, helal rızka kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, attığı her adımı düşüneceğine işaret eder.

Rüyada açık renk kan görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, insanların takdirini kazanacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, yeni bir iş bulacağına alamettir.

Rüyada yeşil renk kan görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, şansının da döneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mor renk kan görüldüyse aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada sarı renk kan görüldüyse zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada pembe renk kan görüldüyse zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments