Rüya Tabirleri / mercimek rüyaları / Rüyada pirinç mercimek görmek

Rüyada pirinç mercimek görmek

Rüyada pirinç mercimek görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada pirinç mercimek gördüyseniz

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.
  • Sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada pirinç mercimek alındıysa hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya, kurulu bir düzene sahip olacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işaret ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments