Rüya Tabirleri / pancar rüyaları / Rüyada pancar yaprağı görmek

Rüyada pancar yaprağı görmek

Rüyada pancar yaprağı görmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada pancar yaprağı gördüyseniz

  • Çevrenizdeki kimselerin haklı talepleri bile size büyük bir gibi förünebilir.
  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada pancar yaprağı toplamak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, işlerinin günden güne açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments