Rüya Tabirleri / ordu rüyaları / Rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek

Rüyada ordu görmek çok büyük bir rahatlığa ereceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine yorulur.

Rüyada ordu gördüyseniz

  • Planladığınız haraket tarzından şaşmamalısınız.
  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada orduda olmak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bedeninin şifa bulacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalettir.

Rüyada cin ordusu görülmesi girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, uzun yıllar yaşayacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına inanılır.

Rüyada siyah ordu görülmesi yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Rüyada köpek ordusu görülmesi pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada sinek ordusu görmek büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karınca ordusu görülmesi var olan hastalıklarının şifa bulacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına inanılır.

Rüyada maymun ordusu görmek kendini her konuda geliştireceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare ordusu görüldüyse çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada orduda olduğunu görüldüğünde çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret ettiği söylenir.

Rüyada savaş ordusu görüldüyse en yukarılara çıkacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, beklentilerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada arı ordusu görülmesi zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet ettiği söylenir.

Rüyada hayvan ordusu görüldüğünde kötü gününü de paylaşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada büyük ordu görüldüyse ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ordu asker görüldüğünde sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine yorumlanır.

Rüyada ordu kurmak rüyayı gören kişi için kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine alamettir.

Rüyada ordu ve savaş görülmesi sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, güzel bir hayat geçireceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Rüya tabir edenlere göre rüyada orduya katılmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada yabancı ordu görüldüğünde her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada haçlı ordusu görmek keyfinin yerine geleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada fil ordusu görülmesi ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına inanılır.

Rüyada kalabalık ordu görüldüğünde bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine inanılmaktadır.

Rüyada koruma ordusu görmek büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına işaret eder.

Rüyada orduya yardım etmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına alamettir.

Rüya yorumlarına göre rüyada ordu toplamak hayır işleri yapacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada yılan ordusu görüldüyse yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, rahatının yerinde olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada ordu şehrini görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine işaret ettiğine inanılır.

Rüyada böcek ordusu görüldüğünde güzel haberlerin alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orduya gitmek dertlerine çare bulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına delalet ettiği söylenir.

Rüyada moğol ordusu görüldüğünde sorunların çözüme kavuşturulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  inanılır.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada tek başına orduyla savaşmak daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada türk ordusu görüldüğünde yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına işaret ettiğine inanılır.

Rüyada silahlı ordu görülmesi toplumda itibar ve takdir toplayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine delalet ettiği söylenir.

Rüya alimlerinin tabirlerine göre rüyada ordu yönetmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına inanılmaktadır.

Rüyada askeri ordu görüldüğünde yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada orduda savaşmak kalabalıktan uzak olacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret eder.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada ordudan atılmak artık rahat bir nefes alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, yakında başlayacak aşk macerasına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına alamet ettiğine inanılır.

Rüyada polis ordusu görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, verdiği sözleri tutacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sivil ordu görüldüğünde kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada ordudan kaçmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments