Rüya Tabirleri / altın rüyaları / Rüyada ölünün diriye altın vermesi

Rüyada ölünün diriye altın vermesi

Rüyada ölünün diriye altın vermesi elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün diriye altın vermesi gördüyseniz

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.
  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Rüya alimlerinin yorumlarına göre rüyada ölünün diriye altın takması başarılı bir kişi olacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
23 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Veca

Rüyamda altın buluyorum olmş annem telefonda bana onları niye aldığımı gidip yerine koymamı söylüyor sual veremediğini bana hesap soruyorlar dedi