Rüya Tabirleri / avuç rüyaları / Rüyada avuç içinde iğne görmek

Rüyada avuç içinde iğne görmek

Rüyada avuç içinde iğne görmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize inanılır.

Rüyada avuç içinde iğne gördüyseniz

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.
  • Belli konularda harekete geçmekten, belli gruplara katılmaktan ya da kendinizi açıkça ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Rüya tabir edenlere göre rüyada avuç içine iğne batması karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, kendi işinin sahibi olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments