Rüya Tabirleri / ateş rüyaları / Rüyada ateşte eli yanmak

Rüyada ateşte eli yanmak

Rüyada ateşte eli yanmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşte eli yanmak gördüyseniz

  • Bir türlü şans yüzünüze gülmüyor veya dakikalarla şansı kaçırıyor hissine kapılabilirsiniz.
  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada ateşi eline alınması kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada ateşe elini sokmak rüyayı gören kişi için kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, yeni planlar yapacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine alamet ettiği söylenir.

Rüyada ateşi elle tutmak rüyayı gören kişi için heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada kor ateşi eline alınması üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüya yorumlarına göre rüyada ateşi elle söndürmek böylece işlerini yoluna sokacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, galibiyetlerinin de çoğalacağına yorulur.

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada ateşle elini yakmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına delalet etmektedir.

Rüya yorumcularına göre rüyada ateşe el uzatmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments