Rüya Tabirleri / kedi rüyaları / Rüyada mor kedi görmek

Rüyada mor kedi görmek

Rüyada mor kedi görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor kedi gördüyseniz

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.
  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada mor kedi yavrusu görülmesi üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments