Rüya Tabirleri / mahalle rüyaları / Rüyada mahallede yangın görmek

Rüyada mahallede yangın görmek

Rüyada mahallede yangın görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, istediği oranda da eğleneceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada mahallede yangın gördüyseniz

  • Sizi rahatsız eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.
  • Geçmişe bağlı anlaşmalar, planlar veya ortaya konan işler yeni bir bakış açısıyla yaklaşılmayı gerektirebilir.

Rüya yorumcularına göre rüyada mahallede yangın çıkması hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına delalet ettiği söylenir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments