Rüya Tabirleri / köpek rüyaları / Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kurt köpeği tarafından kovalanmak gördüyseniz

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.
  • İdeal arkadaşın peşinde koşarken hiçkimsenin kusursuz olamayacağını aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada kurt köpeği tarafından korunmak rüyayı gören kişi için askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kafasına göre birini bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak rüyayı gören için yani babasına benzeyeceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments