Rüya Tabirleri / kulak rüyaları / Rüyada kulaktan sarı su gelmesi

Rüyada kulaktan sarı su gelmesi

Rüyada kulaktan sarı su gelmesi çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok kötü günler geçireceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Rüyada kulaktan sarı su gelmesi gördüyseniz

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.
  • Bazı engellemelerle veya direnç gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kulaktan sarı su akması kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine, şansının açık olacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments