Rüya Tabirleri / korku rüyaları / Rüyada korku treni görmek
korku treni

Rüyada korku treni görmek

Rüyada korku treni görmek eğlence ve renk geleceğine, sorunların tarihe karışacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işarettir.

Rüyada korku treni gördüyseniz

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.
  • Yaratıcılık gerektiren işlerde, ticari konularda veya aşk hayatınızı ilgilendiren başlıklarda ilerlemenizi engelleyebilecek hiçbir mani bulunmuyor.

Rüyada korku trenine binmek rüya sahibi kişi için çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments