Rüya Tabirleri / arkadaş rüyaları / Rüyada arkadaşının taş attığını görmek

Rüyada arkadaşının taş attığını görmek

Rüyada arkadaşının taş attığını görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının taş attığını gördüyseniz

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.
  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

Rüyada arkadaşına taş atmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, büyük adımlar atılacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalet ettiğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanın Tabirini Alîm'e Sor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments